بهترین روانشناس

مطالب علمی روانشناسی خانواده

بهترین روانشناس

مطالب علمی روانشناسی خانواده

در این وبلاگ مسائل ئ مشکلات روانی مطرح میشود

  • ۰
  • ۰

معافیت ایثارگری، زیرمجموعه معافیت دائم و موقت محسوب می شود. بسته به شرایط ایثارگری فرد مشمول، معافیت دائم یا موقت برای او صادر می شود.

معافیت جانبازان 10 درصد

تمام مشمولانی که دارای حداقل 10% جانبازی هستند از خدمت سربازی معاف دائم می شوند.

معافیت فرزندخواندگی

اگر فردی به دلیلی جانبازی امکان بچه دار شدن را از دست بدهد و فرزندی را به سرپرستی قبول کند، فرزندش از سربازی معاف می شود.

معافیت ازدواج با خانم جانباز

اگر مشمولی با زن جانباز بالای 25% ازدواج کند، معافیت موقت برایش صادر می شود و در صورت استمرار ازدواج به مدت 5 سال معافیت موقت تبدیل به معافیت دائم می شود.

مشمولانی که پدر و مادر آنها جانباز و آزاده هستند

درباره مشمولانی که پدر یا مادر آنها جانباز یا آزاده هستند ماده 45 قانون خدمت وظیفه عمومی اینطور بیان می کند:

بند 1: مشمولانی که پدر یا مادر یا فرزند یا برادر یا خواهر آنان در راه به ثمر رسیدن انقلاب اسلامی و استمرار آن شهید یا جانباز یا اسیر یا جاویدالاثر شده یا بشوند و مراتب مورد تایید نهادهای ذی ربط باشد به شرح ذیل از انجام خدمت سربازی معاف می شوند.

بند 2: به ازاء هر شهید یا آزاده با حداقل بیست و چهار ماه سابقه اسارت یا جانبازبا حداقل (25%) جانبازی یا جاویدالاثر (مفقود) فاقد فرزند ذکور یک نفر از برادران آنها از انجام خدمت دوره ضرورت معاف می شوند.

بند 3: به ازای هر بیست و چهار ماه آزادگی، (25 %) جانبازی و سی ماه سابقه حضور در جبهه یک نفر از فرزندان آزادگان،جانبازان و رزمندگان از خدمت مقدس سربازی معاف می گردد.

تبصره: این امتیاز برای بهره مندی از تسهیلات این بند قابل جمع است و در مورد معافیت کسانی که مدت جانبازی یا حضور در جبهه یا مدت آزادگی و اسارت آنها در حد معافیت یک فرزند آنان نیست،با درصد جانبازی و مدت حضور در جبهه و مدت دوران اسارت محاسبه می شود.

معافیت فرزندان شهدا

فرزندان شهدا بعد از رسیدن به سن مشمولیت از خدمت سربازی معاف می شوند.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد معافیت ایثارگری و سایر معافیت ها، با مشاوران آویژه در تماس باشید.

منبع: معافیت اعصاب و روان و جواز کسب

  • ۰۳/۰۷/۲۸
  • جللال میری

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی