بهترین روانشناس

مطالب علمی روانشناسی خانواده

بهترین روانشناس

مطالب علمی روانشناسی خانواده

در این وبلاگ مسائل ئ مشکلات روانی مطرح میشود

  • ۰
  • ۰

نکات مهم پذیرش امریه سربازی

آشنایی با سازمان ها پذیرنده امریه سربازی

پونزبه طور کلی می‌توان سازمان های جذب کننده‌ی نیروهای امریه را به سه دسته‌ی کلی تقسیم بندی کرد:

شرکت های دانش بنیان

وزارتخانه و سازمان های دولتی

قرارگاه و ارگان های نظامی

امریه شرکت های دانش بنیان

شرکت های دانش بنیان عموما نهادهای دولتی و یا خصوصی هستند که به موجب توافق ستاد کل نیروهای مسلح و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، امکان جذب و بکارگیری مشمولان سربازی را تحت شرایط مشخصی را دارا هستند.

شرکت های دانش بنیان عمدتا در حوزه های مرتبط با تکنولوژی و توسعه فناوری فعالیت داشته و افراد برای ورود به عنوان نیروی امریه باید دارای رزومه مناسبی برای فعالیت در این شرکت ها باشند.

طبق قانون، هر شرکت دانش بنیان مجاز است حداقل یک نفر نیروی امریه جذب نماید. البته به ازای هر شش میلیارد ریال فروش سالیانه، شرکت می تواند یک نفر دیگر نیروی امریه جذب کند. همچنین شرکت دانش‌بنیان مجاز است به ازای هر ۱۰ نفر از کارکنان خود نیز یک نفر دیگر نیروی امریه جذب نماید.

همچنین بر اساس شیوه نامه‌ی امریه دانش بنیان، مشمول باید دارای مدرک کارشناسی یا بالاتر از آن باشد و در شش ماه گذشته، بیمه تمام وقت در شرکت جذب کننده برای او رد شده باشد.

نکته مهم: افرادی که فارغ التحصیل رشته‌های علوم پزشکی باشند، نمی‌توانند در شرکت های دانش‌بنیان امریه شوند.

امریه وزارتخانه و سازمان‌های دولتی

وزارت خانه‌های مختلف شامل آموزش و پرورش، دفاع، نیرو، جهاد کشاورزی، بهداشت، نفت، ارتباطات و فناوری، فرهنگ و ارشاد اسلامی، راه و شهرسازی، اقتصاد و امور دارایی، کار، تعاون، کار و رفاه اجتماعی و … هر ساله پذیرای نیروهای امریه هستند.

ظرفیت پذیرش نیروهای امریه‌ی وزارتخانه های مختلف در سال های مختلف متفاوت است و ممکن است در بعضی از سال ها، بعضی از وزارتخانه ها، ظرفیتی برای جذب نیروی امریه نداشته باشند.

در ادامه به چند مورد از این ارگان های دولتی اشاره می کنیم.

امریه سربازی وزارت آموزش و پرورش

وزارت آموزش و پرورش معمولا با مشکل تأمین معلم به ویژه برای مناطق دورافتاده مواجه است و بنابراین، می‌تواند به میزان نیاز خود، امریه سرباز معلم دریافت کند.

بکارگیری نیروی امریه در این سازمان عموما تحت عنوان نیروی سرباز معلم انجام گرفته و متقاضیان بعد از ثبت درخواست، در قالب یک سیستم امتیازدهی به رقابت پرداخته و بر حسب امتیاز تفکیک می شوند.

توجه داشته باشید که این نوع امریه صرفا مخصوص مدارس مناطق محروم و کمتر توسعه یافته است و شامل مناطق شهری و مراکز استانها نمی‌شود.

امریه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

وزارت بهداشت نیز می‌تواند در قالب طرحی تحت عنوان «پیام آوران بهداشت» دارای ظرفیت پذیرش نیروهای امریه است. تنها متقاضیانی می‌توانند به عنوان امریه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خدمت کنند که فارغ‌التحصیل این وزارت باشند.

پذیرش نیروهای امریه در وزارت بهداشت عمدتا بر حسب نیاز هر مرکز انجام گرفته و اولویت با مناطق محروم و کمتر توسعه ‌یافته است.

وزارت بهداشت در رشته های پزشکی تخصصی، پزشکی عمومی، دندانپزشکی، داروسازی، پرستاری، علوم آزمایشگاهی، رادیولوژی، اتاق عمل، هوشبری، فوریت های پزشکی، بهداشت دهان و دندان، و بهیاری در مقاطع مختلف از دیپلم گرفته تا دکترا، نیروی امریه جذب می‌کند.

البته مقطع تحصیلی مورد پذیرش برای هر یک از مقاطع فوق، متفاوت است. به عنوان مثال، تنها رشته ای که می توان با مدرک دیپلم آن، امریه ی وزارت بهداشت گرفت، بهیاری می‌باشد.

امریه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

امریه وزارت علوم از محبوب ترین انواع امریه در بین مشمولان تحصیل کرده است. این وزارتخانه برای به خدمت گیری کارکنان وظیفه شرایط نسبتا دشوارتری دارد.

متقاضیان انجام خدمت زیر پرچم در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، باید دارای حداقل مدرک کارشناسی ارشد باشند. حداقل معدل متقاضیان برای امریه شدن در وزارت علوم، معدل ۱۵ برای کارشناسی ارشد و معدل ۱۶ برای دارندگان مدرک دکترا است.

امریه وزارت کشاورزی

وزارت جهاد کشاورزی نیز یکی دیگر از ارگانهای دولتی است که هر ساله در قالب طرح «سربازان سازندگی» اقدام به پذیرش نیروی امریه می کند.

عمدتا یکی از شرایط ذکر شده برای متقاضیان دریافت امریه این ارگان، تحصیل در رشته تحصیلی های مرتبط با حوزه کشاورزی عنوان می شود.

امریه وزارت نفت

وزارت نفت کشور نیز از جمله وزارتخانه هایی است که در رشته های متنوعی، نیروهای امریه پذیرش می‌کند. این وزارتخانه، در قالب طرح «نظام صنعت نفت» از میان کارکنان وظیفه ی عمومی که دارای مدرک تحصیلی و شرایط لازم هستند، امریه می‌پذیرد.

اکثر نیروهای امریه در این سازمان، در مناطق عملیاتی بد آب و هوا و محروم مورد استفاده قرا می‌گیرند. متقاضیان برای این منظور باید شش ماه پیش از درخواست اعزام به خدمت، درخواست امریه‌ی خود را در سایت وزارت نفت کشور، به ثبت برسانند.

امریه قرارگاه و ارگان های نظامی

امریه ارگان های نظامی مربوط به چند سازمان و قرارگاه نظامی خاص می شود که به دلیل حساسیت موضوع متقاضیان برای ورود به این نهادها عمدتا باید دارای سوابق و کارت سبز بسیج باشند.

قرارگاه خاتم انبیاء سپاه از جمله این مراکز نظامی است که سوابق افراد پیش از پذیرش را، طی چندین مرحله مورد بررسی قرار می دهد.

مراحل پذیرش امریه سربازی

نحوه اخذ امریه سربازی و چگونگی اقدام برای آن، یکی از موضوعاتی است که برای متقاضیان بسیار اهمیت دارد. اگر متقاضی دریافت امریه می باشید و تاکنون به تحصیل مشغول بوده اید، پس از اتمام تحصیل و مدت مشخص، پیش از اینکه وارد دوره غیبت سربازی شوید باید برای این کار اقدام نماید.

در ابتدا لازم است تا با دانشگاه محل تحصیل خود تسویه نموده و مدارک تحصیلی خود را دریافت نمایید.

در ادامه باید از بین سازمان هایی که سرباز امریه استخدام می کنند، با توجه به مدرک تحصیلی و توانایی و مهارت خود یکی را انتخاب نمایید و طبق قوانین آن ارگان مدارک مورد نیاز و درخواست خود را ارائه دهید.

به این نکته توجه کنید که برای دریافت امریه باید به موقع برگه اعزام خود را به سازمان مربوطه ارائه کنید. باید این برگه سه ماه زودتر از موعد اعزام به ارگان مدنظرتان ارائه شود. سازمان مذکور با بررسی درخواست و مدارک شما در صورت تایید برگه امریه را به شما ارائه می دهد. موارد زیر را در نظر بگیرید:

  • سر زدن به قسمت کارگزینی ادارات یا سازمان دولتی امریه گیر فقط ۶ ماه از تاریخ فارغ التحصیلی فرصت دارید تا مدارک خود را به سازمان وظیفه عمومی بفرستید.
  • از زمان ارسال مدارک به سازمان وظیفه حدود یک ماهی طول می کشد تا برگ سبز به دست فرد مشمول برسد. فرد مشمول باید برگ سبز خود را که تاریخ اعزام آن مطابق با تاریخ معرفی به سازمان مربوطه می باشد سه ماه زودتر از این تاریخ به این سازمان ارائه دهد.
  • فرد مشمول تنها می تواند به یکی از ارگان های امریه درخواست بفرستد، در غیر این صورت درخواستش باطل می شود.
  • باید اشاره کرد که ادارات و سازمان های دولتی ظرفیت محدودی داشته از این رو باید اقدامات مربوط به پذیرش امریه مانند ارسال برگ سبز و … را زودتر انجام دهید.

نکات مهم پذیرش امریه سربازی

  • طول مدت خدمت سربازی به صورت امریه، ۲۴ ماه است.
  • مشمولی که خدمتش را به صورت امریه می‌گذراند، در بعضی از سازمان ها نمی تواند از طرح های کسری خدمت سربازی استفاده کند. البته، کارکنان متأهل در هر سازمانی می توانند به ازای هر فرزند، ۳ ماه کسری خدمت بگیرند.
  • کارکنان وظیفه باید در حوزه‌ی تخصصی خود به کار گرفته شوند.
  • ارگان های به خدمت گیرنده باید حفظ کرامت و منزلت اجتماعی کارکنان وظیفه را مد نظر قرار دهند.
  • در برخورد با خطاهای کارکنان وظیفه باید از دستورالعمل ابلاغی ستاد کل نیروهای مسلح پیروی شود که با آیین نامه‌های انضباطی نظامی متفاوت است.
  • کارکنان امریه باید در محل تعیین شده بر اساس مجوزی که از ستاد کل نیروهای مسلح دریافت نموده‌اند، خدمت کنند و هر گونه انتقال آن‌ها به محل دیگر تا پایان مدت خدمت، نیازمند مجوز از مراجع مربوطه است و در صورت تخلف از این قانون، امریه لغو خواهد شد و مشمول در اختیار یک یگان نظامی قرار خواهد گرفت.
  • کارکنان وظیفه‌ای که به ارگان‌های دولتی مأمور می‌شوند، مجاز به ادامه‌ی تحصیل در حین خدمت نیستند.
  • در صورتی که کارکنان وظیفه‌ی امریه شده، در طول خدمت در مقطع تحصیلی بالاتری قبول شوند، می‌توانند با اخذ مجوز از سازمان وظیفه‌ی عمومی، به تحصیل خود ادامه دهند.
  • در صورتی که کارکنان وظیفه در انجام امور محوله عملکرد خوبی نداشته باشند، امریه‌ی آنها لغو خواهد شد و باید مابقی خدمت خود را در یگان های نظامی انجام دهند. مصادیق عملکرد نامناسب عبارتند از: بی‌ انظباتی، سرقت اموال دولت، جعل اسناد دولت، برخورد نادرست با ارباب رجوع، مشکلات اخلاقی، غیب غیرموجه به مدت بیش از ۱۵ روز، گرایش به احزاب و گروه‌های سیاسی، کم کاری ادامه‌دار، تمارض و تظاهر به بیماری برای دریافت استعلاجی پزشکی، ارتباط با ضدانقلاب و... .
  • مشمولی که امریه می‌شود، نمی‌تواند در طول مدت خدمت خود هیچ گونه قرارداد شغلی امضاء کند.
  • سازمانی که کارکنان وظیفه به آن مأمور می‌شوند، نمی‌تواند آنها را پیش از مدت قانونی خدمت، ترخیص کند.
  • دستگاه های به خدمت گیرنده‌ی نیروهای امریه می‌توانند در ساعات غیر اداری و بدون پرداخت اضافه حقوق از کارکنان وظیفه‌ی خود استفاده کنند.
  • در امریه سربازی، مرخصی های استعلاجی و استحقاقی، مطابق با قوانین ستاد کل نیروهای مسلح می‌باشد.
  • تعطیلات رسمی واقع در بین مرخصی های کارکنان وظیفه‌ی مأمور، جزء مرخصی استحقاقی محسوب نمی‌شود.
  • در صورتی که مشمول مأمور به دستگاه‌های دولتی در طول خدمت خود صاحب فرزند شود، سه روز مرخصی اجباری به او تعلق می‌گیرد و سازمان به خدمت گیرنده می‌تواند حداکثر تا ۱۱ روز به او مرخصی اضافه کند.
  • مدت مرخصی پایان دوره‌ی آموزشی، جزء مرخصی تشویقی کارکنان امریه محسوب می‌شود.
  • در صورت فوت یکی از اعضای درجه یک خانواده، ۱۰ روز به مرخصی استحقاقی کارکنان وظیفه‌ی مأمور به دستگاه‌های دولتی، اضافه می‌شود.
  • کارکنان امریه جزء اقلیت‌های مذهبی در اعیاد دینی خود دارای مرخصی هستند که از مرخصی استحقاقی آن‌ها کسر خواهد شد.
  • قوانین مربوط به مرخصی استعلاجی در امریه کاملا مشابه با شرایط مربوط به مرخصی استعلاجی کارکنان وظیفه در خدمت نیروهای نظامی است.

 

میزان حقوق سربازان امریه

طبق اعلام معاونت سازمان نظام وظیفه در سال 1402، حقوق سربازان امریه تفاوتی با سربازان عادی نداشته و میزان دریافتی آنها بر اساس تاهل و مدرک تحصیلی آنها محاسبه خواهد شد.

در حال حاضر پایه حقوق سربازان مجرد در مناطق عادی 3.350.000 هزار تومان اعلام شده است و پیش بینی می شود میزان حقوق سربازان امریه نیز همین میزان باشد.

پونزاز مهمترین عوامل تاثیرگذار بر حقوق نیروهای امریه می توان به موارد زیر اشاره کرد:

مدرک تحصیلی

درجه نظامی

متاهل بودن یا نبودن

فرزند داشتن یا نداشتن

میزان فاصله ی محل زندگی تا محل خدمت و هزینه ایاب و ذهاب

مزایای امریه سربازی چیست؟

مزایای امریه سربازی برای مشمولان باعث شده که طرفداران زیادی پیدا کند و هر ساله تعداد زیادی از مشمولان برای اخذ امریه درخواست دهند.

پونزبرخی از این مزایا به شرح زیر است:

مهم ترین مزیتی که امریه برای سربازان به دنبال دارد، مربوط به خدمت در سازمان های دولتی یا غیر دولتی به مانند سایر کارمندان و بدون نیاز به انجام خدمات رزمی و نظامی سخت است. یعنی سربازان امریه نیز با لباس معمولی و تنها در ساعات اداری به خدمت مشغول می شوند.

از آنجایی که سربازان امریه با خدمت در ادارات و سازمان های مرتبط با مدرک تحصیلشان به کار گرفته می شوند، مهارت های لازم برای ورود به بازار کار و اشتغال را دریافت می کنند.

برای سربازانی که دوره سربازی خود را به عنوان امریه می گذرانند، این دوره دو ساله به عنوان سابقه استخدامی در نظر گرفته می شود.

در برخی ارگان های امریه گیر، حقوقی که برای سربازان امریه در نظر گرفته شده است، بیشتر از سایر سربازان است.

سامانه ثبت نام امریه سربازی

سامانه ثبت نام امریه سربازی از جمله امکاناتی است که برای متقاضیان دریافت امریه تدارک دیده شده است تا در روند ثبت درخواست امریه خود با مشکلات کمتری مواجه شوند؛ به این منظور هر سازمانی که اقدام به جذب امریه می کند، باید زمینه ای را فراهم کند که متقاضیان مدارک و درخواست خود را به این سازمان ارائه دهند.

این موضوع در سال های اخیر برای تمام سازمان های امریه گیر به شکل اینترنتی و از طریق سامانه های ثبت نام امریه انجام می شود. یعنی هر سازمانی برای جذب امریه، سامانه ای را اعلام کرده است که در زمان جذب امریه متقاضیان با مراجعه به آن می توانند مدارک تحصیلی، مدارک شناسایی و... خود را به سازمان فوق الذکر ارائه کنند.

این سازمان ها اطلاعات ثبت شده در سامانه های ثبت نام را مورد بررسی قرار می دهند و متناسب با اهداف و عملکرد سازمان خود، افرادی را که شرایط و مهارت های لازم دارند به عنوان سرباز امریه جذب می کنند.

پیگیری امریه سربازی

پیگیری امریه سربازی موضوعی است که شاید ابهامات زیادی را برای مشمولان خدمت سربازی و متقاضیان اخذ امریه به دنبال داشته باشد. فردی که با مراجعه به سامانه های ثبت نام امریه، درخواست خود را ثبت کرده است، حال می خواهد بداند که روند رسیدگی به درخواستش در چه مرحله ای قرار دارد.

برای پاسخ به این مورد اول باید به این نکته اشاره کنیم که بعد از اینکه شما مدارک خود را به سازمان امریه گیر مورد نظرتان ارائه دادید، این سازمان اسامی پذیرفته شدگان را به نیروهای مسلح تحویل می دهد و بعد این سازمان محل آموزشی سربازان امریه را مشخص می کند. حال شما برای اطلاع و پیگیری از این روند، باید به سازمان امریه گیر مورد نظرتان مراجعه کنید.

البته این سازمان ها معمولا در زمان ثبت نام کد هایی را برای پیگیری در اختیار متقاضیان قرار می دهند، تا بدون نیاز به مراجعه حضوری و تنها با مراجعه به سامانه مربوطه، وضعیت امریه خود را پیگیری کنند.

شرایط امریه ارگان های دولتی

شرایط امریه ارگان های دولتی برای پذیرش سرباز امریه در این ارگان ها موضوع مهمی است که مشمولان باید به آن توجه کنند.

پونزاین شرایط شامل مواردی است که در زیر عنوان کرده ایم:

  • یکی از مهم ترین این شرایط نداشتن غیبت است. یعنی فرد مشمولی که می خواهد برای اخذ امریه اقدام کند، با در نظر گرفتن شرایط خود قبل از وارد شدن به دوره ی غیبت باید اقدامات لازم را انجام دهد.
  • ارائه ی برگه ی اعزام به خدمت، چند ماه زودتر از تاریخ اعزام به سازمان دولتی مورد نظر از دیگر شرایط است.
  • داشتن مدرک تحصیلی مرتبط با فعالیت های سازمان مورد نظر و معدل مورد تایید این سازمان نیز از دیگر شرایط است.
  • سازمان وظیفه پنج شرط را عنوان کرده که افراد دارای یکی از این شرایط شانس بیشتری برای امریه شدن دارند؛ اما نداشتن آنها نیز مانع امریه شدن افراد نیست. این شرایط همان تاهل، معافیت از رزم، عضو خانواده ایثارگر، سرپرستان خانوار و مدد جویان کمیته امداد و بهزیستی است.

بنابراین اگر این شرایط را داشته باشید، احتمال امریه شدن شما در ارگان های دولتی خیلی زیاد است.

شرایط امریه ارگان های نظامی

شرایط امریه ارگان های نظامی مورد توجه آن دسته از مشمولانی است که علاقه مند به انجام دوره خدمت ضرورت در این ارگان ها هستند. ارگان های نظامی که امریه می گیرند، شامل سپاه پاسداران، نیروی انتظامی، ارتش و... هستند که هر یک از این ارگان ها علاوه بر شرایط پنجگانه، شرایطی خاصی را در نظر گرفته اند.

پونزمثلا شرایطی که سپاه پاسداران برای سربازان امریه مقرر کرده است، شامل موارد زیر هستند:

  • داشتن سابقه بسیج فعال
  • نداشتن غیبت
  • داشتن کارت سبز بسیج

دیگر ارگان های نظامی همچون نیروی انتظامی نیز شرایطی را در نظر گرفته اند. مرتبط بودن مدرک تحصیلی فرد مشمول با ردیف های شغلی که می خواهند با سرباز امریه پر کنند، یکی از این مواردی است که برای امریه شدن در ارگان های نظامی ضروری است.

امریه سربازی سپاه

امریه سربازی سپاه از جمله مواردی است که شرایط لازم را برای مشمولان خدمت سربازی برای انجام دوره سربازی و تحت نظر سپاه فراهم آورده است. البته افرادی که برای امریه در سپاه پاسداران هستند باید شرایط مورد نظر این سازمان را داشته باشند.

برای دریافت پذیرش امریه سربازی سپاه، نداشتن غیبت از زمان مشمولیت به خدمت سربازی و همچنین داشتن سابقه فعالیت در پایگاه های بسیج به مدت حداقل شش ماه الزامی است؛ که ارائه کارت سبز برای تایید بسیجی فعال الزامی است.

نکته ی دیگری که درباره ی امریه سپاه مطرح است؛ نوع امریه است که شامل انواع امریه سپاه، امریه در دستگاه های نظامی و امریه در دستگاه های غیر نظامی است. خود فرد مشمول می تواند یکی از این دو را انتخاب کند، اما اخذ هر یک از این موارد فرآیندی زمان بر و پیچیده است.

حال اگر شما دارای شرایط لازم برای امریه سربازی سپاه هستید، باید چگونه درخواست خود را اعلام و ثبت کنید؟ برای این منظور با مراجعه به یکی از پادگان ها سپاه پاسداران، فرم مربوطه را تکمیل می کنید. ارائه مدارک خواسته شده از سوی این سازمان نیز از دیگر مراحل لازم برای دریافت امریه است.

امریه سربازی قوه قضاییه

امریه سربازی قوه قضاییه نیز یکی دیگر از گونه های پیش روی مشمولانی است که می خواهند خدمت خود را به شکل امریه بگذرانند. این سازمان نیز علاوه بر شرایط عمومی دریافت امریه، شرایط دیگری نیز در نظر گرفته است.

به طور مثال، افرادی که شش ماه بسیج فعال بوده اند، مشمولان متقاضی خدمت در مناطق محروم که بومی همان مناطق باشند، مشمولان یتیم و حافظان قرآن کریم نیز می توانند برای امریه سربازی قوه قضاییه اقدام کنند. این سازمان از بین افراد با مدارک تحصیلی کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری سرباز امریه می پذیرد.

مشمولان باید در رشته های تحصیلی مورد نظر این سازمان که شامل رشته هایی مانند کامپیوتر، حسابداری، الهیات و معارف اسلامی، علوم قضایی و حقوق، فقه و حقوق اسلامی، مدیریت در تمام شاخه ها و گرایش ها و حقوق تحصیل کرده باشند.

نکته ای که درباره ی قوه قضاییه وجود دارد، این است که این سازمان تنها از بین سربازان بومی همان منطقه پذیرش دارد. سهمیه ی اخذ سرباز امریه برای این سازمان بسیار محدود است؛ لذا از بین تمام متقاضیان، تنها نیمی از مشمولان موفق به اخذ امریه این سازمان می شوند.

یکی از اولویت های مهم برای دریافت امریه قوه قضاییه، بومی بودن افراد است. چنانچه تمام این شرایط را داشته باشید، می توانید شانس خود را برای امریه این سازمان امتحان کنید.

خدمات تلفنی و آنلاین مرکز مشاوره آویژه

هدف مرکز مشاوره نظام وظیفه آویژه ارائه اطلاعات لازم در زمینه مشکلات خدمت سربازی و افزایش آگاهی شماست، تا با توسعه دانش خود، جهت ارتقا و بهبود کیفیت زندگی خود، گامی مهم بردارید. در این راستا مرکز مشاوره آویژه خدمات متنوعی را در زمینه مشاوره امریه سربازی به شما هم میهنان عزیز ارائه می دهد.

لطفا برای کسب اطلاعات بیشتر سایر مقالات متخصصان مرکز مشاوره آویژه را مطالعه نمایید.

سخن آخر

به انجام خدمت وظیفه در سازمان های دولتی و محیط های غیر نظامی امریه سربازی گفته می شود. در واقع امریه سربازی به فارغ التحصیلان دانشگاهی این امکان را می دهد تا در زمینه رشته تحصیلی خود مشغول به کار شوند و این زمان کاری به عنوان خدمت سربازی برایشان محسوب شود.

داشتن مدرک دانشگاهی لازم است تا سازمان های مختلف بتوانند فرد را به عنوان سرباز پذیرش نمایند.

در مقاله فوق به چند نوع از این امریه ها اشاره کردیم. شما می توانید برای کسب اطلاع بیشتر در این زمینه، با کارشناسان مرکز مشاوره آویژه در ارتباط باشید. از همراهی شما سپاسگزاریم.

مشاوره نظام وظیفه 

  • ۰۳/۰۱/۳۰
  • جللال میری

خدمت سربازی

مرکز مشاوره آویژه

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی