بهترین روانشناس

مطالب علمی روانشناسی خانواده

بهترین روانشناس

مطالب علمی روانشناسی خانواده

در این وبلاگ مسائل ئ مشکلات روانی مطرح میشود

  • ۰
  • ۰

علت خواب دیدن بزرگسالان

خواب و رویاها همواره مورد علاقه و توجه انسان‌ها بوده‌اند. در طول تاریخ، مردمان مختلف به تفسیر خواب‌ها و رویاها علاقه‌مند بوده‌اند و به آنها اعتقادهایی متفاوت اختصاص داده‌اند. افسانه‌هایی درباره خواب و رویاها برای گونه‌های مختلف معتقد به وجود آمده است و ماجراهایی در پشت پرده ناشناخته را با خود به همراه دارند. مشاوران مشاوره خانواده رایگان ما در این زمینه به شما کمک می کنند. 

یکی از افسانه‌های متداول درباره خواب، اعتقاد به قدرت پیشگویی و پیامدهای ماورایی آن است. در این باور، خواب به عنوان یک پنجره به جهان غیرمادی دیده می‌شود و رویاها از خدمه‌های ماورایی و الهام‌بخش‌ها برخوردارند که به ما راهنمایی می‌کنند یا نشانه‌هایی از آینده را نشان می‌دهند.

دیگر افسانه‌ها به تفسیر خواب‌ها به عنوان منبع ارتباط با دیگر اقشار وجودی، مانند ارواح، شیاطین یا خدایان می‌پردازند. در این باورها، خواب به معنای ارتباط روحانی و استفاده از قدرتهای ماورایی است و رویاها می‌توانند مسیرهایی برای درک و ارتباط با این اقشار ناشناخته ارائه دهند.

موضوع را با یک پرسش شروع می کنیم ٬ ” تا به حال فکر کرده اید که چرا خواب می بینید ؟ ” واقعیت چیست و چرا انسان گاهی خواب می بیند؟ یکی کمتر و یکی بیشتر. در ادامه بخوانید .

مغز انسان توپ کوچک اسرارآمیزی از ماده‌ی خاکستری است. هر چه باشد، هنوز هم این سال‌ها محققان مبهوت جنبه‌های زیادی از چگونه و چرایی عملکرد مغز می‌باشند. دانشمندان دهه‌ها است بر روی مطالعات خواب و رویا تحقیق می‌کنند. هنوز ۱۰۰ درصد از چگونگی عملکرد خواب مطمئن نیستیم یا اینکه دقیقا چطور و چرا خواب می‌بینیم.

ما می‌دانیم که چرخه‌ی خواب ما معمولا بسیار زیاد است و خواب ِ بیشتر در طول مرحله‌ی خواب، همراه با حرکات تند چشم (REM) به یاد افراد می‌ماند. همچنین در جامعه‌ی علمی تقریبا همگی قبول دارند که همه خواب می‌بینیم، اگرچه اینکه کدام خواب‌ها بیشتر به یاد آدم می‌مانند، ‌فرد با فرد فرق می‌کند. به این سوال که آیا خواب‌ها عملکردی فیزیولوژیایی، زیستی یا روانی دارند هم جواب داده نشده است، اما این موضوع جلوی دانشمندان را از تحقیق و فرضیه‌سازی نگرفته است. چندین نظریه وجود دارند که چرا ما خواب می‌بینیم. بهتر است راجع به این مطلب از مشاوره خانواده تلفنی آویژه یاری بگیرید.

یکی از آنها این است که رویاها دست در دست خواب کار می‌کنند تا به مغز کمک کنند تمام چیزهایی که در طول ِ ساعت‌ بیداری جمع‌آوری کرده را طبقه‌بندی کند. مغز شما روزانه اگر نگوییم میلیون‌ها، با صدها هزار ورودی برخورد دارد. بعضی جزئیات حسی کوچک هستند مثل رنگ ماشینی که از جلوی شما می‌گذرد در حالی که باقی پیچیده‌تر هستند مثل ارائه‌ی بزرگی که برای کارتان کنار هم قرار می‌دهید. در طول خواب، مغز کار می‌کند تا در بین تمام این اطلاعات شخم زده تا تصمیم بگیرد چه چیزی را ذخیره و چه چیزی را فراموش کند. بعضی از محققان فکر می‌کنند خواب‌ها نقشی را در این فرآیند ایفاء می‌کنند.

نظریه‌ای دیگر می‌گوید که خواب‌ها معمولا نشان دهنده‌ی احساسات ما هستند. در طول روز، مغز ما آن‌قدر سخت کار می‌کند تا ارتباطاتی را ساخته و عملکردهای خاصی را به دست بیاورد. وقتی یک مشکل ریاضیاتی سخت مطرح شود، مغز شما روی همان یک چیز تمرکز می‌کند. مغز فقط برای عملکردهای روانی به کار گرفته نمی‌شود. اگر شما دارید یک نیمکت می‌سازید، مغز شما بر روی ساختن ارتباطات مناسب تمرکز می‌کند تا به دستان شما اجازه دهد تا با کنسرت اره و مقداری چوب کار کند تا برشی دقیق انجام شود. همین موضوع برای وظایف ساده مثل کوبیدن یک میخ با چکش هم صدق می‌کند. آیا تا به حال شده تمرکز خود را از دست بدهید و به انگشت خود ضربه بزنید، چون ذهن شما جای دیگری بوده است؟ اگر در خصوص خواب دیدن انسان موضوعی برای شما جالب است آن را با ثبت دیدگاه با ما هم در میان بگذارید .

چنانچه نیاز به مشاوره روانشناسی کودکان یا بزرگسالان دارید٬ کافیست تلفن را بردارید و با مشاوره آنلاین روانشناسی آویژه یا مشاوره خانواده رایگان آویژه تماس حاصل فرمایید٬ مشاوران ما از ساعت ۸ صبح الی ۱۲ شب آماده پاسخ گویی به شما عزیزان می باشند .

  • ۰۲/۰۳/۰۸
  • جللال میری

خواب دیدن

مشاوره خانواده

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی