بهترین روانشناس

مطالب علمی روانشناسی خانواده

بهترین روانشناس

مطالب علمی روانشناسی خانواده

در این وبلاگ مسائل ئ مشکلات روانی مطرح میشود

  • ۰
  • ۰

طلاق توافقی چیست

طلاق توافقی، روشی است که در آن هر دو همسر با اجماع خود تصمیم به پایان دادن به ازدواج می‌گیرند. این نوع طلاق معمولاً برای کاهش تنش‌ها و برخوردهای قانونی طولانی و هزینه‌بر استفاده می‌شود. یکی از مراحل مهم در طلاق توافقی، ثبت دادخواست طلاق است که به طرفین امکان می‌دهد توافقات خود را به صورت قانونی ثبت کنند و در آینده از آن استفاده کنند. پیشنهاد می کنم درباره ی مسائل طلاق توافقی و راهکارهای آن با مشاوره خانواده تلفنی تماس بگیرید.

مراحل طلاق توافقی و اهمیت ثبت دادخواست طلاق عبارتند از:

  1. مشاوره حقوقی: اولین گام برای طلاق توافقی مراجعه به وکیل یا مشاور حقوقی است. وکیل متخصص در این حوزه می‌تواند به طرفین در مورد حقوق و تعهداتشان راهنمایی کند و در تنظیم توافقنامه و دادخواست کمک کند.

  2. توافقنامه: طرفین باید در این مرحله تمام جزئیات طلاق را توافق کنند. این شامل تقسیم دارایی‌ها، نگهداری از فرزندان، تعیین مبلغ نفقه و سایر موارد مربوط به زندگی پس از طلاق است. توافقنامه باید شفاف و جزئیات کاملی را در بر داشته باشد تا در آینده به اختلافات منجر نشود.

  3. ثبت دادخواست طلاق: بعد از تنظیم توافقنامه، طرفین باید دادخواست طلاق را در دادگاه ثبت کنند. ثبت دادخواست طلاق به طرفین امکان می‌دهد تا توافقات خود را به صورت قانونی ثبت کنند

کمتر کسی به منظور طلاق ، ازدواج می کند! اما گاهی زندگی مشترک با اختلافات غیر قابل حلی مواجه می شود که خیلی از افراد را به طلاق سوق می دهد ، آمار طلاق در کشور ما را وادار می کند تا به این موضوع بپردازیم .

  • منظور از طلاق توافقی چیست

منظور از طلاق توافقی، طلاقی است که در آن زن و شوهر بر سر تمام مسایل و موارد ناشی از زندگی مشترک و زناشویی توافق می کنند. این موارد عبارتند از مهریه، نفقه گذشته و آینده (دوران عده)، حضانت و نگهداری از فرزندان و نفقه آنها، جهیزیه، هدایای نامزدی و کیفیت پرداخت حقوق مالی.

طلاق توافقی یک واژه عامیانه است و نام و تعبیر حقوقی و قانونی آن طلاق خلع یا مبارات است.

منظور از طلاق خلع آن است که زن به واسطه کراهتی که از شوهر خود دارد در مقابل مالی که به شوهر می دهد، طلاق بگیرد اعم از این که مال مزبور عین مهر یا معادل آن و یا بیشتر و یا کمتر از مهر باشد (ماده 1146 قانون مدنی).

منظور از طلاق مبارات آن است که کراهت از طرفین باشد، ولی در این صورت عوض باید زائد بر میزان مهر نباشد (ماده 1147 قانون مدنی).

  • شرایط طلاق توافقی :

1- توافق زن و شوهر و تنظیم یک صورتجلسه و مکتوب کردن توافقات جهت جلوگیری از سوء تفاهمات احتمالی در طول جریان کار و جلوگیری از خلف وعده احتمالی در اجرای توافقات.

2- مراجعه به وکیل دادگستری (وکیل طلاق توافقی)؛ البته در صورتی که زوجین هیچ یک نخواهند در مراحل طلاق شرکت داشته ببکارت می توانند هر دو وکیل بگیرند. دفتر وکالت ما با اختیار داشتن یک تیم مجرب از وکلای پایه یک و وکلای باتجربه و وکلای حرفه ای در زمینه اختلافات خانوادگی این امکان را در اختیار مراجعین و مخاطبین خود قرار داده است.

3- به همراه داشتن مدارک لازم و تحویل آن به وکیل (شناسنامه، کارت ملی و عقدنامه). در صورتی که هر یک از این مدارک را ندارید، به وکیل خود بگویید تا راهی برای طرح دعوا و انجام کار بدون آن و یا تهیه آن پیدا کند.

مشاوره خانواده رایگان تمام اطلاعات شرایط طلاق توافقی را در اختیار شما قرار می دهد.

  • مراحل طلاق توافقی :

  1. مراجعه به دفتر خدمات قضایی و ثبت دادخواست طلاق و ضمیمه کردن مدارک لازم
  2. مراجعه به دادگاه صالح و تشکیل جلسه با حضور زوجین یا وکلای آنها
  3. تنظیم صورتجلسه توافقات
  4. مراجعه به مشاور جهت انجام تشریفات مشاوره با هدف بازگشت زوجین به زندگی و اصلاح رابطه
  5. در صورتی که زوجه ادعای دوشیزگی داشته باشد مراجعه به پزشکی قانونی و اخذ گواهی بکارت
  6. مراجعه به آزمایشگاه و اخذ گواهی عدم بارداری
  7. صدور حکم طلاق یا گواهی عدم امکان سازش
  8. مراجعه به دفترخانه طلاق و ثبت طلاق و صدور طلاق نامه

در صورت نیاز به مشاوره در خصوص ازدواج و طلاق ، شرایط و چگونگی ثبت دادخواست طلاق ، حقوق زنان و … هم اکنون می توانید مشاوره آنلاین آویژه یا مشاوره خانواده رایگان آویژه تماس حاصل فرمایید .

  • ۰۲/۰۳/۰۷
  • جللال میری

طلاق توافقی

مشاوره خانواده

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی